Süsteemist väljumine

Navigation:  Süsteemi töö > Süsteemi sisenemine >

Süsteemist väljumine

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

1. Süsteemist väljumisel klikiga nupul "Log out" suundutakse Süsteemi esilehele

logout

 

2. Süsteemist väljumisel ilma "Log out" funktsiooni kasutamata sulgub Süsteem seisuga, millise väljumisel jätsid. Süsteemi järgneval sisenemisel avaneb see jälle täpselt kohast ja seisukorraga, kust viimati Süsteemist väljusid. Sama kehtib ka interneti side- või elektrikatkestuse korral.

 

NB! Juhul kui mõni Sinu poolt eelnevalt vaatamiseks avatud dokument/ekraanivorm on vahepeal mõne teise Kasutaja poolt Süsteemist seemaldatud, ilmub ekraanile vastavasisuline veateatis. Sellisel juhul lihtsalt teha suvaline lisaklikk ekraani ümberlugemiseks ja selline ekraanivorm lihtsalt kaob Süsteemist lõplikult.